La majoria de competicions se suspenen durant 15 dies

Sense futbol ni futbol sala aquest cap de setmana. Ni estatal ni català. Aquesta ha estat la mesura presa durant el migdia per les federacions espanyola i catalana per evitar la propagació del coronavirus. Això vol dir que el Futsal Mataró, el Ciutat de Mataró, el CE Mataró, la UD Cirera i la UD Molinos, així com els altres equips de la 3a i 4a Catalana no jugaran. 

De fet, i aquesta mateixa tarda clubs com el CE Mataró, el Molinos, la Llàntia han anunciat la suspensió dels entrenaments durant dues setmanes. Tampoc hi haurà competició al bàsquet català. Ni el femení de la UE Mataró ni equips com el Premià, el Montgat o el Masnou tindran competició. De moment sí jugaran, però a porta tancada, la UE Mataró Germans i els dos sèniors del Boet Mataró. A hores d'ara la Federació Espanyola de Bàsquet no ha decretat cap suspensió

El fet de jugar a porta tancada ja és, de per si, un hàndicap segons expliquen, tot i que per altra banda acataran qualsevol decisió per facilitar les mesures, bo i que preferirien la suspensió abans de jugar a porta tancada. Pel què fa a la natació, es mantenen els partits de waterpolo a porta tancada s'ha suspès el Circuit Català, així com proves diverses com el campionat d'Espanya infantil.

 

A primera hora de la tarda també s'ha decretat la suspensió de les lligues de hockey, que afecten directament a l'Iluro HC. Poc després ha estat la Federació Catalana de Rugbi qui ha tancat competicions durant 15 dies, fet que deixa el Mataró sense disputar, per ara, la darrera jornada de lliga. També se li ha sumat la Federació Espanyola d'Handbol, deixant sense competició el CJH Mataró.
En hoquei patins ara para ara tan sols afecta a les copes del Rei i de la Reina, que s'havien de disputar la setmana que ve i han quedat suspeses, i en handbol també s'haurà de jugar a porta tancada. La suspensió arriba també al rem. La LLiga de Llaüt Mediterrani que s'havia de fer el 15 de març queda cancel.lada.

Tags: