La lliga femenina 2 més mataronina

El primer derbi de bàsquet femení de la ciutat es disputarà el 7 de gener al pavelló del col•legi Maristes Valldemia

Fotografia: tvmataró

Les imatges del derbi femení de bàsquet, que es produïa el dia 13 de Març de 2021, hauran d’esperar fins que comenci la temporada regular. A la lliga catalana de Lliga Femenina 2, on competiran els dos equips mataronins; Unió Esportiva Mataró Germans Homs i Advisoria Boet Maresme no tindrem enfrontaments entre ells ja que el conjunt d’Enric Cervera ha quedat enquadrat en el grup 1 i s’enfrontarà a EKKE C.B.Lleida, equip amb el qual debutarà en aquesta lligueta el dia 3 de setembre, i Basket Almeda. 
Els duels que jugui com a local seran al pavelló de l'escola Maristes Valldemia. En el grup 3 trobem el conjunt d’Albert Illa que s’enfrontarà a Segle XXI, equip amb el que disputarà el seu primer partit el dia 13 de Setembre, GEIEG i al Cerdanyola. Si ambdós clubs mataronins aconsegueixen classificar-se  com a primers de grup podrien enfrontar-se a les semifinals. Els entrenadors, que els dos tindran plantilles noves, aprofitaran aquesta lligueta per acabar de polir els nous aspectes del joc abans de que comenci la temporada. 

Una Lliga Femenina 2. on en aquest cas sí que coincidiran en el mateix grup. La lliga començarà el dia 2 d’Octubre amb el Boet enfrontant-se al Club Sant Josep Obrer, de les balears i per altra banda el conjunt d’Albert Illa debutarà contra  el  Sertrans Femení Sant Adrià. El primer derbi d’aquesta lliga regular es disputarà el dia 7 de gener al pavelló del col•legi Maristes Valldemia. Finalment  els dos acabaran la temporada amb un enfrontament cara a cara, el dia 8 d’Abril al Pavelló d'Esports Josep Mora, duel que es preveu molt emocionant.

 

Informa: JM. Spà