La Lliga EBA comença de nou

La Lliga Catalana dona pas a la competició regular que torna amb l'emoció de sempre. Dos grups, 28 equips i 26 jornades per davant. Aquest any al grup A hi han els equips mataronins. Dissabte el Mataró Parc Boet rebrà a l'Olivar, un dels equips més joves de la categoria. Fet pel qual sempre es fa difícil saber a quin nivell estaran.

El Mataró Feimat mentrestant debuta com la temporada passada contra l'Igualada, aquest cop a casa aquest diumenge. Per Charly Giralt es tracta d'un dels millors equips del grup. Al grup B hi ha els altres dos equips maresmencs. El VIVE El Masnou arrenca l'any 1 post Raul Laita a Barcelona, a la pista del JAC Sants. En l'últim partit de Lliga Catalana no van poder jugar tots els integrants de la plantilla.

Per la seva part l'Arenys Bàsquet rebrà al Fons de les Creus al filial de l'Andorra, un equip que ve de perdre clarament a casa contra l'Igualada. César Saura, que torna a tenir un equip renovat, té clar quin ha de ser l'objectiu. Les cartes tornen a estar sobre la taula en una categoria que pot deparar grans sorpreses gràcies a la igualtat entre molts dels equips. Veurem on acaben tots plegats a final de temporada.