La Lliga EBA acaba temporada

A la lliga EBA només li queda una jornada. I cap dels equips maresmencs implicats s’hi juga res. Si més no objectius principals. En el cas del Feimat, que després de ser 13è la temporada 2016/2017 i 9è la temporada passada, ara opta a ocupar una millor posició. Podria ser 4t si guanya el proper dissabte 27 d’abril en la darrera jornada, quan rep la visita del Salt penúltim classificat i que es juga evitar el descens directe, tenint només una victòria més que el Castellbisbal, però amb el Basket average perdut amb els vallesans. Els mataronins serien quarts guanyant i perdent l’Esparraguera en el seu duel contra el Tarragona, líder de la categoria, però que ja no s’hi juga res.

Pel que fa al Mataró Parc Boet, l’equip d’Alberto Peña podria repetir el balanç de la passada temporada i obté la victòria contra el Calvià el mateix dissabte a les 7 a l’Eusebi Millán. De fet tots els partits es juguen a la mateix hora en jornada unificada. Per ser novens i igualar la classificació de la temporada passada necessitarien que el Cornellà perdés el seu partit amb el Castellbisbal, cuer de la categoria, però que ho té complicat. Ha perdut els últims 20 partits de lliga, i en total n’ha perdut 22 dels 25 jugats.

Això pel que fa al grup C-A, però al C-B tampoc hi ha gaire coses en joc, més enllà de la posició final. L’Arenys Bàsquet Joventut es juga millorar la sisena posició actual, jugarà el proper dissabte 27 d’abril a les 7 del vespre contra el  SESE, equip que es troba per sota seu. Mentre que el que acomiada temporada i categoria és el VIVE El Masnou que perdrà la seva plaça de la Lliga EBA en ser últim del seu grup, tot i que provarà d’acomiadar-se amb un triomf a la pista dl Martinenc.

Informa: F.Andrés/ JM.Spà