La història d'un desplaçament fallit a terres valencianes

El Futsal Aliança Mataró, de la segona divisió B, va fer el desplaçament fins a Cocentaina per acabar no jugant el partit per positius de l'equip valencià

La situació sanitària, en plena 6a onada de la Covid-19 i amb els contagis que no paren de pujar, ens deixa moltes suspensions, i algunes situacions rocambolesques.

Una de les darreres l’ha viscut en primera persona el primer equip masculí del Futsal Aliança Mataró, que juga a la segona divisió B de futbol sala, es desplaçava dissabte a Cocentaina, però quan ja estava arribant al pavelló on juga el Yefaky, el seu rival, va rebre la trucada de la Federació Espanyola on se li comunicava l’ajornament del duel.

El duel es va ajornar per tres positius, però el que el club critica és que no hi ha un protocol clar en aquets sentit. I ara es pregunten com sufragar les despeses originades durant el cap de setmana, que per sort només seran les de l’autobús, perquè amb l’hotel que havien contractat han arribat a l’acord de quan recuperin el partit tornar a fer la petició dels mateixos serveis contractats per aquest darrer cap de setmana.

La solució que ha trobat l’equip és desplaçar-se a Cocentaina aprofitant el desplaçament a Picassent de la jornada 25. Aquell cap de setmana, si res ho impedeix, els mataronins jugaran 2 partits en 24 hores. El que demana el club és que en situacions com les que es viuen ara, que totes les parts siguin més previsores.