La generació d'or del Futsal Mataró

La gran temporada del Futsal Inlingua Mataró no ha passat desaparcebuda per ningú. A manca d'una jornada, el juvenil de l'entitat és el segon classificat a la Divisió d'Honor amb 75 punts, 19 més que el tercer classificat i a tan sols 2 del Barça, el primer. 
Aquesta és la dada de la temporada, el fet que un equip li hagi disputat l'hegemonia al conjunt blaugrana. En el seu pas per Diumenge Esports, dos dels seus jugadors, Joel Císcar i Pablo Fernández passaven revista d'una temporada històrica.

Aquesta és la recompensa d'anys de treball i dedicació de l'entitat. David Rivera, com entrenador del juvenil, es mostrava satisfet del que s'ha aconseguit a nivell d'entitat i exemplificat en aquesta plantilla. 

Aquest dissabte es disputarà l'última jornada. El Futsal viatja a Mallorca on ha de guanyar tan sí com no per optar a la primera plaçal, l'única amb recompensa. 
Un cop fet això, tocarà esperar una ensopegada del Barça, que jugarà a la pista de la Unión, el tercer per la cua.

De tornar de les Illes com a campions han promès tornar als estudis de Mataró Audiovisual. Algun, a més a més, ho faria complint les promeses fetes a l'equip en cas de victòria.

src="https://m1tv.xiptv.cat/embed/350611?width=778&iframe_width=800&share=&height=438&iframe_height=484" name="iframe_chapter" width="800" height="484" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">