La fusió d'UE Mataró i Boet Mataró, en dubte

Les declaracions del tècnic del primer equip i màxim responsable esportiu de l’entitat boetista, Alberto Peña, al programa d'aquesta casa Diumenge Esports no han agradat a les altres parts. Com a mínim a la Unió, que fins aquest dimarts no ha fet públic un comunicat. Ho fa després que ahir a la nit el Boet en llancés un altre.

El del club taronja ratifica les paraules de Peña i torna  a recordar que la UE Mataró ha estat qui ha canviat de versió, renunciant els acords iniciats a les reunions anteriors. Unes reunions que s’havien fet com diu el propi comunicat en 5 ocasions i amb la presència de l’alcalde, David Bote, i de la regidora d’esports, Beatriz Delgado. En el mateix comunicat el club taronja anuncia que trenca les converses i agraeix el suport del consistori mataroní. És més, segons el propi text anuncia que “La Junta Directiva de l’AE Boet Mataró, per responsabilitat i perquè quedi clar tot el procés, convocarà una assemblea general de socis el pròxim 6 de febrer, on també s’explicarà el nou projecte il•lusionant de l’AE Boet Mataró per a la Temporada 2020/2021”. De totes formes, el cominicat dels taronges tanca amb un "mai renunciarem al futur del Bàsquet a Mataró" deixant la porta oberta a les negociacions iniciades amb la Unió.

Per la banda unionista, el seu comunicat que han fet arribar a la premsa, confirmen les trobades i expliquen que "el Boet proposava la fusió immediata dels dos clubs per la propera temporada". En aquest sentit la proposta dels grocs passaria per estudiar la creació d'un nou club professional pels equips sèniors amb suport econòmic i institucional, desvinculats dels dos clubs formatius" sense perdre les respectives identitats. El darrer dels punts del comunicat emès per la junta directiva de la Unió Esportiva parla que resten "oberts a qualsevol futura col·laboració entre els dos clubs per tal de millorar el bàsquet de la ciutat.".