La Federació Catalana de Bàsquet dona per finalitzat tot el bàsquet base

Divendres passat, la Comissió Executiva de la Federació Catalana de Basquetbol va decretar la finalització de totes les competicions no sèniors i no preferents si s’allargava l’estat d’alarma. Avui ho ha ratificat. Davant la decisió del govern de l’estat d’allargar aquesta situació fins el 9 de maig, tots els campionats des de Sots-21 fins a pre-mini tanquen la temporada 2019-2020. Això afecta a UE Mataró i AE Boet Mataró, qui més equips de bàsquet tenen de tot Catalunya. Això és sinònim a moltes famílies i molts esportistes que no podran jugar fins, mínim, la temporada que ve.

A nivell competitiu, també significa que acaben tot els objectius que tots els equips tenien mig assolits o volien lluitar per fer-ho. Dani Poza fa el repàs de les voluntats de conjunts unionistes que ja no podran fer-se realitat. Sense competicions, totes dues entitats han vetllat constantment pel benestar de les famílies dins de les seves possibilitats. És un fet que volen mantenir, tal i com en aquest cas explica

I sense deixar de treballar, els dos clubs treballen ja de cara la propera temporada. Volen tenir-ho tot llest i arrencar amb energies renovades i més ganes que mai. Mentrestant, seguiran esperant què passa amb els sèniors. Depèn de la resolució final de les federacions catalana i, en aquest cas també l’espanyola.