La FCN avisa que els seus clubs poden traslladar la crisi econòmica a l'àmbit esportiu

Ja fa dies que els hi expliquem que els clubs es troben en situació complicada.

Des de la Federació Catalana de Natació expliquen que els clubs de natació són dels que més pateixen aquesta crisis. Per la baixa en el nombre de socis o la impossibilitat de comercialitzar activitats i serveis. Des de l’organisme federatiu s’assegura que aquesta situació que arrosseguen des de fa dos mesos influirà en la forma de funcionar i en la manera com els clubs inverteixen en esport de competició, un fet que repercutiria en una baixada de nivell dels clubs catalans com Sabadell o el propi Mataró.

Ara mateix cal veure com afectarà la situació econòmica del Centre. Fitxatges, presència europea, són factors que depenen d’un pressupost amb el que treballa la directiva encapçalada per Joan Gros, que veu amb bons ulls el recolzament que pot arribar de les iniciatives impulsades des de la Secretaria General de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

El que està clar és que el club mataroní està ultimant detalls per veure si dilluns vinent podrà obrir. Per fer-ho els clubs catalans liderats pel Club Natació Barcelona segueixen fent pressió al govern espanyol. El darrer document promogut pel CENEBÉ  sol·liciten que es puguin obrir els clubs de natació en aquesta Fase-1

Informa: JM. Spà