La FCF premia els campions del Maresme

Ahir el poliesportiu Teresa Maria Roca de Mataró va acollir la gala de campions de la comarca del Maresme. Una vetllada on la Federació Catalana de Futbol vol premiar els campions de cada categoria. El delegat comarcal de la Federació, Antonio Jiménez valorava la temporada dels equips de la comarca posant èmfasis en els diferents ascensos que s’han viscut en categoria amateur.

Dos dels clubs més premiats durant la gala van ser el Club Esportiu Mataró i el Futsal Mataró. Cadascú, en les seves disciplines, van rebre un total de 5 premis per tenir 5 equips campions en les diverses categories. Un repte difícil d’aconseguir, però que demostra la bona feina. 

En total 1.200 persones assistien ahir al lliurement dels premis als campions i campiones de la lliga 2018-2019, i també dels guardons especials i fair play que s’ha atorgat a diferents personalitats i entitats de la comarca. Ahir per primer cop  també es va voler fer un homenatge als presidents que durant la present temporada han deixat el càrrec en les entitats que encapçalaven. Per aquest motiu, la Federació ha volgut lliurar-los una placa commemorativa per agrair la seva dedicació al capdavant del seu club. Entre ells el ja expresident del Juventus mataroní Antonio Luna.

En el capítol de premis especials, també rebien el reconeixement per part de l’organisme federatiu la UD Cirera – Futsal Aliança Mataró, el primer equip de salut mental del Maresme, per la seva transcendència tant a nivell social com esportiu, amb la consecució de la lliga on ha participat. Així mateix, ha estat reconegut el Col·legi Territorial d’Àrbitres del Maresme, per la recollida d’aliments solidària que organitza coincidint amb el seu torneig de futbol anual adreçat a col·legiats d’arreu de Catalunya.