La ex del CNM Ari Gragnolati parla del SIS Roma

La italiana va ser una de les integrants de la plantilla que va aconseguir alçar la primera i única Copa LEN que hi ha a les vitrines del CN Mataró

Una de les jugadores que pot descobrir-nos la SIS Roma és la ex jugadora del Centre Natació Mataró Ari Gragnolati. La italiana, amb dues temporades a l’equip mataroní, i integrant de la plantilla de l’equip que va alçar els trofeus de la Copa de la Reina i la Copa LEN de la temporada 2015/2016, ha parlat amb Mataró Audiovisual sobre els punts forts del que és el seu rival a la Lliga. Un equip, el Roma, que ve de perdre, com el Centre Natació Mataró, la final de la Copa, en aquest cas italiana, davant l’Orizzonte Catania per un ajustat 6 a 5.

Aquesta mateixa temporada, a la fase de grups, Gragnolatti es va trobar amb algunes de les seves companyes, en un duel que el Centre va solucionar per la via ràpida, guanyant per 15 gols a 3. Un duel especial per la ex del Centre, que no tanca la porta a poder tornar algun dia a la capital del Maresme.

Jugadora, actualment del Verona, Gragnolatti, és un dels referents del seu equip, que lluita entre els millors de la seva lliga, i personalment treballa per poder fer-se un lloc a la selecció italiana.