La cursa de Caldes compleix 29 edicions

Caldes d'Estrac ha celebrat aquest cap de setmana la 29a Cursa Popular del poble, un esdeveniment que s'organitza amb la col·laboració de Gesport i que transcorre per Les Tres Viles, formades per Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, i Caldetes.
A dos quarts de deu s'ha donat la sortida als 10 quilòmetres dels que consta la cursa, que s'ha corregut per un circuit que ha variat respecte l'any passat: s'ha decidit allargar-lo per la part de Llavaneres. Malgrat els canvis, hi han participat 300 atletes, que han pogut gaudir d'una cursa arran de mar amb un dia assolellat.
En categoria masculina el vencedor ha estat Carles Montllor, atleta sabadellenc que ha acudit a la localitat maresmenca per preparar-se per una marató que correrà el mes de setembre. Montllor ha aconseguit un temps de 33 minuts i 24 segons, i curiosament no és el primer cop que la guanya ni que la corre.
En categoria femenina ha guanyat una novella en aquesta cursa. Yolanda Riera s'ha imposat amb un temps de 40 minuts i 44 segons, només 7 minuts més que Montllor.
Valoració molt positiva per Caldes d'Estrac, ja que inclou la seva cursa popular dins del Circuit Maresmenc de Curses, que té la cita més propera a Pineda de Mar aquest diumenge.