La Copa espera, tot un repte pel Futsal Aliança Mataró

Demà reben a casa al Rivas, equip de la 2a Divisió

La Copa Mola. Aquest és el missatge que acompanya el Futsal Aliança Mataró quan  juga partit de copa. Cert que, fins ara, el lema estaven acostumats a utilitzar-lo fent referència a la Copa Catalunya, però ara l'han traslladat a la Copa del Rei. Per primer cop disputaran la tercera eliminatòria d'aquesta competició. I ho faran després d'haver-se estalviat la segona, en ser un dels equips que va quedar exempt. El rival, el Rivas Futsal, un equip de la 2a divisió. El somni, poder passar ronda.
Un dels aspectes que l'equip espera poder deixar de banda és la pressió. Els mataronins tenen ben poc en joc. I malgrat les baixes que han tingut durant la pretemporada que els ha fet perdre gol, confien a fer del Teresa Maria Roca un fortí.

De quedar-se a les portes de l'ascens a 2a, a només guanyar un dels primers 4 partits que han jugat aquesta temporada a la Segona Divisió B. A la Copa, en primera ronda, van aconseguir guanyar el Bellsport de l'Hospitalet, en un duel que com el d'aquesta tercera ronda és va jugar al Teresa Maria Roca.