La Copa Catalunya marca l'inici de la temporada del Quadis CN Mataró

Aquesta tarda dona inici la temporada oficial del Quadis Centre Natació Mataró. Ho fa amb l'eliminatòria de quarts de final de la Copa Catalunya. Una eliminatòria que l'enfrontarà amb el Catalunya al complex esportiu Joan Serra. Serà l'inici d'una temporada atapeïda, sobretot en aquest inici

Els altres duels de quarts de final són Barceloneta – Barcelona, Astralpool Sabadell – Mediterrani i Sant Andreu – Terrassa.
Els partits d’avui són a partit únic i com dèiem les  semifinals i la final es jugaran a Tarragona a la piscina Sylvia Fontana, seu dels Jocs del Mediterrani. La final serà el diumenge 8 de setembre a dos quarts d’una del migdia.
Després de la seva participació a la Copa Catalunya, els mataronins jugaran la primera eliminatòria de l’EuroCup. Divendres dia 13 debutaran a Croàcia, contra l’equip amfitrió el Molnar de Split, en el primer partit de la fase classificatòria de la Euro Cup, una ronda on també es veuran les cares amb el Mediterrani l’Anvers.
Després de l'inici atapeït la competició s'aturarà durant dos mesos, entre el desembre i el gener, per la disputa d'un Mundial júnior i un campionat d'Europa absolut. 

El partit d’avui es podrà seguir en directe per streaming a través de mataroaudiovisual.cat.