La Chacón Cup es consolida

Enmig de Setmana Santa, un any més, s’ha celebrat el Torneig de futbol de base Chacón CAP amb la participació de 31 clubs, 44 equips i amb uns 500 participants en les categories Escoleta, Prebenjamí i Benjamí. Divendres va ser el torn dels equips d’escoleta, dissabte els de categoria benjamí i finalment diumenge els de categoria prebenjamí.Un torneig diferent, on l’aspecte social té molt de pes, però on el club organitzador hi posa tots els sentits per donar-li un caire més espectacular.

Una competició que s’ha disputat a la zona municipal esportiva de Cerdanyola, en un cap de setmana on han hagut de superar un inconvenient meteorològic. Javi Molina, un dels entrenadors de l’Associació Esportiva i Lleure Cerdanyola destacava dissabte una de les dificultats que tant equips com organització van haver de superar en aquesta edició.

Després de consolidar el torneig de setmana santa, el seu president Jose Antonio Ricis constatava el pas endavant que vol fer ara el club. Aquest proper mes de juny organitzaran un torneig amb clubs de primera divisió en categoria prebenjamí. 6 dels clubs que han jugat aquest diumenge també tindran la opció de poder-hi ser.

A la Gress Cup 2018 del pròxim mes de juny, hi podrem veure equips com el FC Barcelona, Girona, Valencia, Villarreal, Nastic de Tarragona, Reus, Damm i Cornellà. Tots ells en categoria prebenjamí.També hi serà el club amfitrió que ha aconseguit grans resultats en aquesta 5a edició. Dues primeres places en categoria escoleta i prebenjamí i un sots campionat en benjamí.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés/ JM.Spà