La bona arrencada de Mataró i Boet

Quatre jornades després de començar els dos equips mataronins de la Lliga EBA es troben a la part alta. El Mataró Feimat porta a l'esquena una ratxa de tres victòries consecutives que confirmen la bona temporada que auguraven molts ara fa unes setmanes. L'equip es troba bé, fort i capaç de tot. 

Aquest cap de setmana el Palau tindrà el partit de la jornada amb la visita del Quart, un dels dos líders imbatuts. Una gran oportunitat pels grocs de demostrar tot el seu potencial.

Mentrestant el Mataró Parc Boet ha estat una de les sensacions de la lliga, amb tres triomfs seguits. L'únic que ha truncat les opcions és l'altre líder amb el Quart, l'Igualada, qui ho va fer ara fa uns dies.

Per aquest dissabte els taronges tenen una cita un xic més assequible, la visita d'un Cornellà que és penúltim i encara no sap el què és guanyar. És també l'equip menys anotador fins la jornada quatre. 

Si Mataró i Boet guanyen i també ho fa el Valls a Igualada, es podria veure un empat entre 5 o 6 equips al capdavant de la classifcació.