La bogeria de l'últim segon acaba amb final feliç (4-3)

El Futsal Aliança va ser dels primers equips a posar-s'hi. Això ha fet que portin setmanes preparant el debut de lliga. I les ganes els van passar factura. L'equip va jugar nerviós i es va precipitar en més d'una ocasió. I això que el resultat els afavoria.  Guanyaven 3 a 1 però no van poder fer el quart. El Barceloneta va retallar amb el 3 a 2 però tampoc van ampliar distàncies. Fins que els barcelonins els van empatar a tres l'encontre.

Aleshores, i en la darrera acció del matx, una jugada que comença des de la defensa, una assistència al primer toc cap al jugador que actua de cinc i un 2 contra 1 davant el porter materialitzen el preuat quart gol que dona els tres punts. Una bogeria.

Bo i que Sabaté temia que el Barceloneta els empatés, el Futsal no ho va poder evitar. Les coses van sortir bé tot i que es tracta d'un moment decisiu i molt complicat de gestionar. Els tres punts donen als mataronins una victòria merescuda que ve acompanyada de la confiança necessària. La segona jornada es presenta molt més tranquil·la.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés