L’Homs UE Mataró continua imbatut a la Lliga Femenina 2

Les d’Albert Illa s’imposen merescudament el Sant Josep (59-47)

Un moment del partit jugat aquest diumenge al Josep Mora

L’Homs UE Mataró continua imbatut després de superar aquest diumenge l’Azul Marino Viajes Mallorca Sant Josep en un partit on les mataronines han anat de menys a més. El primer quart acabava amb un mínim avantatge (15-14) per a les locals.  En el segon quart la bona pressió defensiva de l’equip d’Albert Illa el permetia obrir forat, tímidament, en el marcador, malgrat algun problema puntual que patia en el tir exterior.  

El tercer període ha estat el millor per a les locals que han canviat el ritme de joc. Gràcies a possessions llargues que el Sant Josep no sabia com neutralitzar, la UE Mataró aconseguia arribar als 16 punts d’avantatge (48-32) abans d’arribar al darrer període.

El partit però no estava dat i beneït. Aprofitant la manca de fluïdesa en el joc mataroní, el Sant Josep, ha reaccionat i aconseguia col·locar-se a 9 punts de distància (56-47) a poc menys de 3 minuts per a l’acabament.  En, relativament, pocs minuts, les mallorquines havien reduït l’avantatge local, gairebé a la meitat.  Un triple oportuníssim d’Àngels Farré ha tallat de soca-rel, però, la possible remuntada de les visitants. En els últims compassos del partit, la UE Mataró n’ha tingut prou en exhaurir les possessions per guanyar clarament el partit per 59 punts a 47.  

A destacar la bona actuació de Mireia Daura (valoració 18 i 17 punts) i de Marta Arbizu (valoració 13 i 13 punts).

Informa: Jordi Rabassa