L’Assolim Mataró derrota el Rubí i es consolida com a líder

L’equip maresmenc supera al seu rival amb un 7 a 18

Amb 0 a 4 va començar el duel ajornat en el seu dia i corresponent a la 15a jornada de la divisió d'honor  femenina de waterpolo entre Club Natació Rubí i Assolim Centre Natació Mataró. Així i tot,  les locals  -situades a la part mitjana-  van saber plantejar problemes a les mataronines fins al punt que van acabar els primers 8 minuts amb un 4 a 5.

El Rubí, per la seva banda, marxava al descans llarg enganxant-se al partit amb un ajustat 4 a 6.

L'equip va prémer l'accelerador en els tercers vuit minuts, i de quina manera. Liderades per Queralt Bertran i Silvia Avegno, autora de 4 gols i MVP del partit, un parcial de 0 a 7 va deixar el partit vist per sentència.

En els últims 8 minuts el Mataró va acabar de completar el marcador final fins a arribar al 7 a 18.

Simone van de Kraats va sumar dues dianes més, completant 5 gols que la situen com a segona màxima golejadora de la competició amb 50 gols. Per davant hi ha la seva companya Rita Keszthelyi amb 63.

L'Assolim Mataró, amb un partit més, és el líder de la categoria, i aquest dissabte completarà la preparació per la final a 4 de la Champions League amb un duel de nivell a la Josep Vallès del barri de Sants de Barcelona contra el Mediterrani, tercer classificat.