L’Assolim CN Mataró supera sense problemes l’Echeyde (18-6)

L’equip de Ballart continua greixant la màquina, pensant en els play-off i la final a quatre

Victòria de l'Assolim CN Mataró, preparant la final-four (Foto:Èric Andrés)

Les dificultats a les quals havia fet front el masculí contra el Canoe, semblava que es repetirien amb el femení. I és que, després d’un 2-0 inicial, amb gols de Van de Kraats i Kesthelyi Nagy, l’Echeyde ha aconseguit empatar a 2. A l’aire ressonaven les declaracions de Dani Ballart, molt poc content del rendiment del seu equip en el partit contra el Catalunya, dijous passat. Però tot plegat ha estat un ensurt i la maquinària golejadora de les mataronines ha començat a funcionar. Al final del primer període, l’Assolim guanyava de 3 gols de diferència (6-3). Un marge que no ha fet altra cosa que créixer en el segon quart. Conduïdes per Van de Kraats, Sevenich, Avegno i Keszthelyi-Nagy, les mataronines ja disposaven d’un avantatge de 7 gols (11-4) al descans.

Per si havia algun dubte sobre el desenllaç del partit, les de Dani Ballart han aconseguit un parcial de 4-0 en el tercer quart, cosa que les permetia plantar-se en l’últim període amb 11 gols d’avantatge (15-4).

Els últims 8 minuts han estat de tràmit. Ha estat en aquesta segona part del partit quan han aparegut, en l’aspecte anotador, les més joves de la plantilla com Queralt Bertran, Martina Claveria o Laia Gil.  Parcial de 3-2 per acabar d’arrodonir el que ha estat el resultat final (18-6).

Dimecres que ve, a partir de ¾ de 9 del vespre,  l’equip mataroní jugarà a la piscina del CN Rubí mentre que dissabte que ve, ho farà a la del CE Mediterrani.

Assolim CN Mataró: Maria Elena Sánchez, Sílvia Morell, Simone Van de Kraats (1), Laia Gil (1), Vivian Leonie Sevenich (5), Rita Keszthelyi-Nagy (5), Emma Pérez, Cristina Nogué, Silvia Avegno (4), Queralt Bertran (1), Rita Gurri, Martina Claveria (1) i Elisabeth Carmona

Parcials: 6-3, 5-1, 4-0 i 3-2

Informa: Jordi Rabassa