L’OKLliga decideix avui el seu format

Avui podríem tenir més dades sobre la nova OK Lliga. Els clubs votaran un dels tres sistemes de competició que hi ha proposats i a partir d’aquesta votació es decidiria el format definitiu.

Una sola lliga de 16 equips amb play-off, la mateixa lliga però amb fase regular, o bé dos grups de vuit equips. Aquestes són les tres propostes que els clubs tenen sobre la taula.

Els 19 integrants de l’associació decidiran què volen per la nova OK Lliga de la temporada 2020/2021 que comptarà amb dos membres més, Mataró i Vendrell, i amb els mateixos de la temporada passada, després que no hi hagués descensos. En el cas de la tercera opció, els punts sumats s’acumularien en una segona fase i després hi hauria play-off. Aquesta, a més a més, seria la proposta de la Federació Espanyola i també del Liceo de la Corunya, que li retallaria desplaçaments. Així ho va explicar Albert Larrea, entrenador del Mataró, a Carnet Esportiu.

Per altra banda, la gran majoria d’entrenadors i jugadors apostes per una fase regular de 16 equips. Una proposta per la que opta també Larrea. Considera que és la més atractiva pel club i l’afició.

Avui podríem coneìxer, doncs, com serà la propera OKLliga.