José Luís Cano i Toni Noé a l'Ironman de Vitòria

José Luís Cano, responsable de la secció de triatló del CN Mataró, i Toni Noé, triatleta del club mataroní, participaran en l'Ironman de Vitòria amb l'objectiu d'aconseguir les places pel Campionat del Món d'Ironman de Kona, Hawaii.

Els dos triatletes del CN Mataró hauran de fer un bon temps per poder anar a Kona, sobretot en José Luís Cano, que necessita fer podi en la seva categoria. En el cas de Toni Noé, triatleta de 71 anys, té més factible aconseguir la plaça, ja que és l'únic esportista de la seva categoria. Per tant, l'objectiu és acabar la prova abans de les 15 hores.

D'ilusió no els hi falta, sobretot després de la desqualificació de Noé a l'Ironman de Barcelona, cosa que li va impedir anar a Hawaii. Cano, que sí que va obtenir la plaça va decidir no participar-hi per intentar classificar-se conjuntament amb Noé.

Tots els esportistes que faran l'Ironman de Vitòria hauran de nedar 3.800 metres, pedalejar 180 quilòmetres i córrer una marató. Cal destacar, però, que només 40 d'aquests participants obtindran la plaça per al Campionat del Món d'Ironman a Hawaii.

Informa: A. Andrés / F. Andrés