Jornades decisives a la Lliga EBA

Les dues derrotes seguides li han costat al Masnou la condició de líder que l'ha acompanyat durant tota la temporada. La plantilla justa que ha tingut Raul Laita sembla que comença a ressentir-se de la fatiga i les baixes que han tingut s'han notat. En aquesta categoria però no hi ha excusa que valgui ni temps per recuperar-se i els masnovins han de retrobar-se de nou amb la victòria. Visitaran la pista del Quart, penúltim classificat i que porta 4 setmanes sense conèixer la victòria.
Bo i no trobar-se en les millors condicions, el Masnou sap què ha de fer.

El Tarragona va ser el botxí dels masnovins i ara espera al Boet per fer el mateix. Un Boet que ja té el triomf que buscava i que el deixa més a prop de la permanència. Però les derrotes patides les darreres setmanes no han ajudat a viure tranquils del tot, pel que els taronges han de seguir insistint. Davant tindran un equip que acumula sis triomfs consecutius, ratxa només superada per les 8 del Menorca, el líder.

L'únic que jugarà aquest cap de setmana davant la seva afició és el Mataró Feimat. Derrotat de pocs punts a Saragossa rebrà al Mollet, equip amb 4 victòries més que els unionistes. Una bona oportunitat per retallar amb els equips de dalt.