Jornada rodona pel futbol femení mataroní

La jornada ha estat molt positiva pel futbol femení mataroní. Si Mataró i Molinos aconseguien dues victòries molt còmodes, el Cirera juvenil treia un empat en la visita de la Fundació Esportiva Grama.

Després de sumar, tan sols, una victòria en les 5 primeres jornades, el CE Mataró ha anat fent passos de gegant a la Primera Divisió. Aquest cap de setmana ja ha dormit com a quart classificat gràcies al 5 a 0 endossat al Tona. Tots 5 gols es van produir la segona part. Júlia Morell al 51 i 56 feia els dos primers, Dori Apolo marcava el tercer a l’hora de joc i Elisabet Paredes i Jasmina Chamarro tancaven el marcador. Carlos Jiménez és l’entrenador.

Per la seva part el Molinos segueix sense trobar rival. L’onzena victòria en 11 partits arribava gràcies al 0 a 6 al camp de La Salut Pere Gol. Marta Comas al 2, Clàudia López  al 8 i dos més de Comas al 13 i al 15 situaven un contundent 4 a 0 impossible de capgirar. Carla Delgado al 21 i Patricia López al 65, en l’únic gol de la segona part, deixaven un encontre més a l’estadística. Raul Santos, entrenador del Molinos, fa balanç del partit.

I qui també ha pujat llocs a la classificació és el Cirera juvenil. Ara és vuitè, supera al Vilassar i ho fa gràcies a l’empat a dos a casa contra la Fundació Esportiva Grama. Les mataronines van veure’s avançades en dues ocasions. Al minut 46 i al 53. Pel mig, l’empat a 1 de Carolina Nicolás. I al 65 l’autora del definitiu empat a dos va ser Paula Maresma. Un punt important però deixant viu un rival de la part baixa. Agus Morales, entrenador cirerenc.