Jornada prèvia a un derbi d'alçada

El Club Hoquei Mataró s'ha retrobat a ell mateix respecte el final de temporada passada. Però de l'experiència se n'aprèn i aquest Mataró és molt més madur. I ara, després de les dues ensopegades inicial, sembla que torna a no tenir rival. Guanya, goleja i convenç. Aquest dissabte rep l'Oviedo Bolling a partir de dos quarts de nou del vespre, ab l'objectiu de seguir sumant. Per aconseguir-ho, el tècnic Albert Larrea creu que la clau es troba en la defensa.

També es troba en un bon moment de forma l'Arenys. Líder de la lliga, convencent tan a cara com a fora, i arribant a Nadal havent solidificat aquest estat de forma. La tendència però és la mateixa, no creure que està tot fet i que encara queda la lliga sencera per disputar-se. Aquest dissabte a Manlleu tindrà un provama de foc per mantenir l aprimera plaça abans del derbi.

Qui  viu en un moment radicalment oposat és el Tordera. No aixeca cap i ni tan sols davant la seva afició pot sumar el triomf. L'equip necessita un canvi després d'unes setmanes molt complicades. Per tal d'intentar reaccionar el club s'ha reforát amb les incorporacions de Jordi Mateos procedent del Junior del FCB, el Gallec Pablo Torres procedent del Club Pati Vilafranca i l'Argentí Mauro Rabiti procedent del San Juan. El seu debut serà dissabte al parroquial contra el Dominicos gallec.