Jornada expectant al Grup A de la Lliga EBA

Compromís fora del Fons de les Creus per l'Arenys Bàsquet després de recuperar sensacions davant la seva afició. Ara li toca visitar al Menorca, que no ha començat especialment bé la temporada. És desè, ha vençut en un partit dels quatre que ha jugat, un dels dos que ha disputat a la seva pista. A casa és on haurien de ser més forts, pel que és un bon test pel conjunt arenyenc. 
Un Arenys que no disposarà d'Aritz, Parrado, Dídac Cuevas ni de Pedro, i té el dubte de Pep Busquets. Aquest no és l'únic factor que cal tenir en compte. L'entrenador dels arenyencs, César Saura, assegura que cada partit és un món.

D'Arenys de Mar a l'Eusebi Millan per recuperar el camí de la victòria. Aquest és el gran objectiu del Mataró Parc Boet, que vol tornar a vèncer. Alberto Peña sí prepara el partit amb menys efectius, i és que no li queda una altra. Chus Corella no podrà jugar per lesió, Carles Canals i Marc Forcada ho tenen molt difícil per recuperar-se a temps i l'únic que sembla que podria tenir llum verda per disputar l'encontre és Quim Franch, tot i que segueix sent dubte.
Qui visita el recinte mataroní és el Barberà, el cuer que ha jugat la meitat dels partits, 2, i que els ha perdut tots dos. La seva mitjana de punts és de 60 per encontre, una xifra inferior a la dels boetistes, que és de 79,5. Tot i les dades, Alberto Peña, entrenador taronja, recorda que el seu objectiu és la permanència.

Pel VIVE El Masnou l'encontre de dissabte és de nivell. Un test interessant ja que rep al Sant Josep, que tot i ser un recent ascendit ha guanyat els tres partits que ha disputat i és l'únic que segueix imbatut juntament amb el líder, el Sant Adrià, que n'ha disputat quatre de partits. 

Després de dues victòries consecutives i amb ple de triomfs a casa, es preveu un duel dels més interessants de la jornada. El partit es disputarà a partir d'un quart de nou de la nit.