Jornada de reptes per als maresmencs a l’OK Plata

El millor per superar un mal moment no sembla que sigui enfrontar-se amb l'equip que està més en forma del campionat. Tot i que també pot servir de revulsiu. A més a més, si bé és cert que el Vilanova porta 9 partits sense perdre també ho és que acumula tres empats consecutius. La dinàmica del Mataró en aquesta segona volta és contràriament el contrari. Juntament amb el Liceo són el pitjor equip amb 1 punt de 12 en joc, sent els dos únics que encara no han guanyat. Contrasta amb els 10 de 12 de la primera volta a aquestes altures. El Mataró necessita un canvi de dinàmica i podria trovar-la a les Casernes. 

En canvi amb 9 punts sumats dels últims 12 encara el Tordera la jornada. Un optimisme i confiança que li haurien de servir per plantar un partit molt seriós davant el Taradell, principal rival mataroní i un dels ossos de la competició. Els torderencs han deixat enrere les dues últimes places bo i estar tercer per la cua. Té el Raspeig, penúltim, a sis punts i el Sant Feliu, el cuer, a 11. El duel contra el Taradell arriba en bon moment però segueix sent una prova complicadíssima.

L'únic partit que ha perdut el Tordera a la segona volta és contra l'Arenys. I aquesta ha estat l'única victòria arenyenca. La resta, tres empats. Ara s'enfrontarà contra el Shum que porta 4 punts en els darrers dos partits però que ve de perdre els altres dos. Els de Maçanet es troben just per sobre els maresmencs a dos punts, així que una victòria de l'Arenys serviria per superar-los a la classificació.