Jornada de contrastos al Municipal de hockey

Aquest cap de setmana s’han presentat tots els equips de l’Iluro, i ha coincidit en una doble jornada pels seus dos primers equips. Dos sèniors de l'Iluro HC passen per moments ben diferents. Mentre que el femení és el nou líder el masculí torna a caure en el camí de la derrota. Dos projectes que pretenen acabar dalt de tot.

L'inici de temporada és més que favorable pel femení de l'Iluro HC. Les mataronines cedeixen els primers punts del curs amb l'empat contra el Júnior però es queden a la primera plaça de la Segona Divisió. L'equip es mostra satisfet amb el bon joc fet enfront un dels punters del campionat.Per Indurain el més destacat és el rendiment a cada entrenament del grup, que després reflecteix al camp. Lloa el comportament de les seves jugadores de qui se'n mostra més que satisfet.

En canvi, a la Primera Divisió masculina, el sènior de l'Iluro no acaba d'arrencar. Després d'aconseguir la primera victòria del curs, la setmana passada, aquesta ha cedit pel mateix resultat que es va imposar, 2 a 3. Ho ha fet contra l'EHC, equip situat a la zona mitja. El proper encontre serà davant el cuer, el Polo. Una bona oportunitat per sumar punts.