Jornada de constrastos pel Futsal Aliança Mataró

El Futsal Aliança Mataró disputava aquest cap de setmana un partit transcendental per la lluita per la permanència, amb la visita d'un rival directe, l'AECS Hospitalet. El partit no va decebre i va ser emocionant fins l’instant final.El primer gol era visitant, i arribava als 5 mints,. A més als 10 minuts es lesionava la portera Mireia Nederman fet que va provocar que hagues de ser substituida per una jugadopra de camp. Tot i això, jugant de 5, arribaria l'empat a 1 després d'una bona combinació finalitzada al segon pal. 

A la segona part el guió era el mateix, les locals alternant joc amb pivot o portera jugadora, provocant que les visitants s’haguessin d’esforçar molt defensivament. Fins a les acaballes no arribaria el 2-1 local, un cop d’aire fresc. Tocava defensar el resultat i patir fins al final, i així va ser, les visitants varen apretar de valent generant varies clares ocasions que no materialitzaven. Final, tres punts claus per seguir somiant, i ara la salvació es queda a un partit. 

Derrota inesperada del masculí

I el Futsal Aliança Mataró masculí disputava el primer partit de l’any com a local, davant el FS Ripollet, equip posicionat en la zona de descens. Era un partit important, per posar més pressió als seus rivals perseguidors. La superioritat, però no es va notar. Els visitants se situaven amb un 0 a 2, una avantatge que mantindrien a la fi del primer temps, guanyant 1 a 3, deesprés de contrarestar el gol del Futsal.

En la segona part el guió va canviar, els locals es varen posar les piles i varen embotellar als visitants, generant continues situacions de gol però que, el porter visitant i la mala punteria dels mataronins, no feien pujar cap gol. I en una de les poques arribades visitants en el minut 28 pujava el 1-4. Tot i el cop dur l’equip no va defallir en cap moment i va insistir fins l’últim segon en l’empat. En el 33 arribava el 2-4 i en el 40 el 3-4. Va haver fins i tot temps d’una última finalització amb una gran aturada del porter visitant que evitava la remuntada.