Jordi Garcia i Anna Godoy guanyen la 3a Duatló de Mataró

Els triatletes Anna Godoy i Jordi Garcia són els vencedors de la tercera Duatló de carretera de Mataró. Garcia completa la prova amb 52 min 54 seg i Godoy arriba després de 58min 2 segons. Pel vencedor masculí es tractava del debut amb el CN Badalona, pel què suposa un debut perfecte.

De fet va trobar-se en el grup capdavanter en tot moment per passar a dominar el ritme de la duatló. Despres de perdre 10 segons per trigar a posar-se el casc pel fred, els va recuperar al tram de bicicleta. A partir d'aquí, domini. Mentrestant Anna Godoy també feia el seu debut a la prova mataronina. Ella mateixa explica com ha viscut la prova. 

Godoy venia amb clares opcions de poder ser la primera classificada, i ha tingut una prova prou plàcida tot i algun tram de bicicleta. Aquest any la prova ha establert un nou record de participació amb 428 inscrits a la sortida, que han desafiat el fred de les primeres hores del matí. El Fasttriatlón-CN Montjuïc ha assolit la màxima puntuació en homes per clubs, i el C.N. Mataró ho ha fet en l'apartat femení.

Informa: F.Andrés/ E.Andrés

Tags: