Jordi Bartrès penja els patins

El descens del CH Mataró l'any 2009 va fer que la majoria dels herois de la CERS marxessin de la capital maresmenca per seguir jugant a l'OK Lliga. Un d'ells va ser el capità, Jordi Bartrès. Però no va ser un adéu definitiu.
Com tampoc ho va ser el seu comiat de l'hoquei un cop va deixar el Vic i va anunciar que ho feia parar de jugar. En aquell moment Bartrès no descartava tornar a les pistes. Concretament en una. El Jaume Parera. Ara però ha arribat l'hora de penjar els patins i fer-ho definitivament. Assegura que els dos moments tenen certes similituds tot i que finals ben diferents.
Les seves últimes tres temporades han estat marcades per les lesions i els problemes físics. Una espina que li queda al jugador. Aquesta i el fet de no poder tornar al Mataró a la categoria que ell l'havia deixat. Bartrès ha estat una figura clau tan en la darrera temporada de Vadillo com en les dues de Quim López. Un dels millors jugadors sorgits del planter i un exemple a seguir per les futures generacions.