Joan Rubí valora el Dakar 2021, mentre es planteja tornar l'any vinent

El mataroni va participar per última vegada al Dakar l'any 2017. Ara es planteja tornar amb el també maresmenc Josep Rojas

Joan Rubí valora el Dakar 2021, mentre es planteja tornar l'any vinent

Qui no està al Dakar des del 2017 és el copilot Joan Rubí. De les primeres experiències, que es convertien en grans aventures enmig del desert, a les darreres participacions al Dakar. Unes últimes actuacions que van acabar amb el maresmenc traient el cap per les primeres places en l’apartat de cotxes. De fet, el 2017, tancava la seva participació al Dakar amb una 16a plaça i amb unes expectatives de poder-hi tornar el 2018 i lluitar encara més per poder ocupar una plaça en el top-10 de la general. Però el projecte que tenia el bolivià Rodrigo Gutiérrez com a pilot, no va fructificar, i aquest va decidir embarcar-se plenament en la carrera del seu fill per arribar a la Fórmula 1.

Va ser aleshores quan va començar una nova etapa en la carrera de Joan Rubí,. Una etapa que fa de la mà d’un altre maresmencs, Josep Rojas, i amb una manera diferent d’afrontar les competicions.

Des del sofà de casa ha vist les darreres edicions del Rally de referència. I ha pogut gaudir en la distància del paper que han fet els dos maresmencs i amics que hi ha participats, tant Joan Pedrero com Oriol Mena.

Qui sap si la propera temporada podem veure més representants maresmencs, i en aquest cas el retorn de Joan Rubí al Dakar.

Tags: