Japeth Joseph Kadji s'incorpora al Mataró Parc Boet

No està sent una temporada fàcil pel Mataró Parc Boet. Les lesions i les diverses baixes que ha tingut des de l’inici de la temporada han desdibuixat el potencial de la plantilla, un fet que alhora s’ha notat en els resultats. Només 3 victòries i la darrera ja es remunta al 16 de novembre, amb e l triomf per 80 a 76 contra el Calvià.

Per tal de posar-hi solució l’entitat va optar per reincorporar a l’equip primer a Joan Navarro. Jugador que havia començat la temporada al cos tècnic, però que ha acabat donant relleu als habituals jugadors titulars que necessitaven canvis. I aquesta darrera setmana ha debutat el veterà base de Sant Andreu de Llavaneres, Carles Canals. Tot i els seus 41 anys a Esparreguera durant els 24 minuts que va jugar va mostrar que encara guarda les seves qualitats. Tot i això l’equip necessitava pes a la pintura, i per això ha començat a sacsejar el mercat. El primer en incorporar-se ha estat el camerunès de 24 anys Japeth Joseph Kadji. Un jugador de dos metres d’alçada que tot i no ser un pivot, pot aportar el que el tècnic de l’equip, Alberto Peña, busca.

No és el primer contacte del jugador amb terres catalanes i tampoc amb la Lliga EBA. La temporada passada KADJI va estar jugant a Copa Catalunya amb el Lliçà d’Amunt, i també 6 partits amb l’equip del grup valencià de lliga EBA de l’Alfàs del Pi d’Alacant, amb qui va tenir bones actuacions. De fet la seva mitjana de punts va ser de 17 punts, 5 rebots i 2 assistències per partit. La temporada, però la va començar amb el Lliçà d’Amunt. Amb aquestes bones xifres, i malgrat encara no haver jugat aquesta temporada, el tècnic es mostra satisfet de tenir-lo a l’equip.

El camerunès també té bagatge per la universitat nord americana, havent jugat al Wagner College entre les temporades 2014-2016 i a la Universitat de North Carolina Ales dues temporades següents. Kadji parlava a Mataró Audiovisual sobre el que port aportar a l’equip. “Crec que puc aportar molt a l’equip, crec que puc donar molt en el terreny de joc, com assistències, rebots, defensa, anotació... puc fer moltes coses a pista. Crec que puc ser un bon reforç per l’equip”

Ahir s’entrenava a l’Eusebi Millan per segona vegada aquesta setmana, i les sensacions del camerunès abans del segon entrenament eren ja mot bones. “El darrer entrenament va estar bé, va ser divertit! Vaig conèixer molta gent nova que es va portar molt bé amb mi. Jo crec que aquí és un bon lloc per millorar.”

El mercat de fitxatges del Boet, però, no està tancat. En els propers dies es podrien anunciar més noms. El que no es coneix és si serà abans o després del proper partit de lliga. Aquest dissabte contra el Quart gironí.