Ja hi ha data pel retorn del futbol català

Serà el cap de setmana del 9 i el 10 de gener

El cap de setmana escollit per la Federació Catalana de Futbol de cara a reprendre les competicions és el 9 i 10 de gener. Pel que fa a la Primera i Segona catalana, on juguen Club Esportiu Mataró, Cirera i Molinos, tindran validesa les dues primeres jornades de lliga i es jugaria només la primera fase, i s'eliminaria la segona. Els ascensos es decidiran amb una única eliminatòria entre vencedors dels diferents subgrups. En les altres categories el que es faria seria disputar només la primera volta del campionat. Oriol Camacho és el secretari general de la .
Pel que fa al futbol sala la proposta és que les competicions es reprenguin a partir 16 i 17 de gener amb l’adaptació del calendari a les noves dates. Des de la federació Catalana de futbol també s'ha demanat que es flexibilitzi l'horari d'entrenaments i que es permetin fer-se fins a les 11 de la nit.

També s'ha demanat a la Generalitat que a partir del segon tram del pla d'obertura, es permetin fer partits amistosos entre els equips de la mateixa comarca.