Inici de contrastos en la Nacional Catalana

La Nacional Catalana femenina d'hoquei patins té diferents etapes. Fet que fa complexa la seva comprensió i interminable la planificació dels entrenadors. 

Ara, a mitjans de novembre, ja han tancat la primera volta de la primera fase regular. I a termes pràctics, les coses pinten força bé pel CH Mataró. Després de 9 partits, n'han guanyat 4, empatat 3 i perdut 2. Són segons amb 15 punts i tan sols l'Igualada sembla menjar a part. Malgrat les bones sensacions. També té clar què cal millorar i on l'equip flaqueja més. Prioritat per fer una segona volta encara més sòlida.

Per la seva part pel Vilassar la primera volta ha estat més complicada. Ha guanyat 1 dels 9 encontres empatant-ne quatre i perdent-ne quatre més. L'equip treballa bé però es queda, més d'un cop, a tocar dels tres punts. Fet que passa factura a les jugadores.

D'acabar així, tots dos equips viurien en fases diferents un cop acabada la segona volta. Pel Vilassar, quedar més amunt l'ajudaria molt a consolidar-se a la categoria. I pel Mataró mantenir-se dalt de tot manté viva la il·lusió que aquesta sigui una molt bona temporada.