Inici amb victòria de l'Advisòria Maresme en partit oficial

El debut en partit oficial per part de l’Advisòria Maresme no podria haver estat millor. Les boetistes van aconseguir debutar en partit de la Lliga Catalana de Lliga Femenina 2 amb victòria per 81 a 66 davant el GEÍEG de Girona, l’altre rival del grup. Per tant, en el seu cas, una victòria el proper dissabte a Girona o una derrota per menys de 15 punts els hi donaria el passi a la final a 4 de la competició.
Un duel on l’equip de Jordi Vizcaíno ja va aconseguir el primer gran avantatge al final del primer quart. 21 a 10 al final dels primers 10 minuts, diferència d’11 punts que aconseguirien ampliar fins als 18 a la mitja part. Amb 41 a 23 començava la segona part d’un partit on les gironines van tenir molt problemes per trobar les seves jugadores referents. I tot i millor en els dos darrers períodes, les boetistes van saber mantenir les diferències. Parcials de 16 a 18 el tercer i 24 a 25 el darrer. En el costat boetista destacat paper de quatre jugadores que van superar la desena de punts, Laura Salmeron, Laura Soria, Olga Ruano i Sara Vujacic. 
En unes declaracions marcades per la prudència, Vizcaíno creu que a l’equip encara li queda força marge de millora i es posa el repte de poder estar el més a prop del 100 x 100 d’aquí a tres caps de setmana quan comenci la competició.
El partit de tornada és el proper dissabte a terres gironines. La final a 4 es jugarà el cap de setmana del 26 i 27 de setembre en seu per confirmar.

 

Informa. JM.Spà / F.Andrés