Hi haurà competició però el CN Mataró manté tancada la piscina olímpica

Tota l'activitat del CN Mataró es realitzarà a la piscina coberta, que no pot acollir partits del Quadis

Els clubs de natació decideixen no aturar les competicions de waterpolo i natació. Des d’ahir mateix els equips del Centre Natació Mataró ja s’entrenen a l’aigua del complex esportiu Joan Serra, però ho fan a la piscina coberta. El club no pot obrir la olímpica degut a les restriccions d’accés a les seves instal·lacions.

Aquest cap de setmana, doncs, hi haurà competició de lliga de waterpolo i en el cas del Centre Natació Mataró ahir mateix el club va decidir activar rels entrenaments dels primers equips. Ahir a la tarda ja van llançar-se a la piscina.

Per tant els clubs són de la opinió que més d’hora que tard es podran obrir les instal·lacions. I la Federació ha acceptat ser més flexible per ajornar els partits en cas que hi hagi afectació per la Covid19, però també que en cas que els clubs es trobin amb problemes per poder obrir les instal·lacions.

Aquesta propera jornada el complex esportiu Joan Serra havia de ser escenari de dos partits, un per cada equip absolut de waterpolo. Però de moment només està assegurat un, el del femení i a la piscina coberta.
El club, doncs, no preveu utilitzar la piscina olímpica, i la mantindrà amb parada tècnica. Entrenaments i partit dels primer equip femení es realitzaran a la piscina coberta. Caladrà veure quina afectació té pels partits del masculí, que per normativa no pot jugar partits amb aquestes reduides dimencions. El primer escull serà aquest dissabte, amb el partit contra el Sabadell i que està pendent de tenir piscina.