Guillem Pujol, davant el gran repte de l'europeu

El nedador del Centre Natació Mataró, Guillem Pujol, debutarà demà a l'europeu de natació que es disputa a Glasgow. Aquesta és la competició més important en la que ha participat fins ara i ho farà nedant en la categoria dels 5 quilòmetres en aigües obertes.
En l'àmbit nacional Pujol s'ha consagrat guanyant el campionat d'Espanya que el portarà a disputar la Copa del Món, i situant-se en el top de 3 de nedadors en aigües obertes. D'aquesta manera, el nedador del club mataroní arribarà molt motivat per participar en el seu primer europeu. García és molt ambiciós i espera que el seu nedador pugui obtenir un excel·lent resultat que el pugui portar als Jocs Olímpics de Tòquio del 2020, i situar-se així dins del panorama internacional.

El resultat de Pujol podrà estar marcat per la temperatura de l'aigua, ja que pot determinar si serà necessari l'ús o no del neoprè. Per aquest motiu han estat entrenant pensant en les dues possibilitats. De totes maneres, no se sabrà fins al final de la prova si el neoprè l'haurà ajudat o no, i si es podrà classificar pels propers Jocs Olímpics.

Informa: À.Andrés