Guillem Pujol (CNM) opta a grans fites internacionals

La tercera plaça de Guillem Pujol a la Rio Negro Challenge (amb la presència de diversos nedadors de talla internacional) és un bon preludi de la temporada que li espera.

A Manaus, on va disputar una prova que consistia en creuar l'Amazones i amb l'aigua a 30 graus, va notar unes bones sensacions, tot i el regust amarg de no poder acabar segon, plaça que va ocupar durant bona part de la prova.

La prova brasilera i l'stage de 13 dies, han servit per acabar d'ultimar els detalls d'una temporada que es presenta interessant. El seu entrenador Sergi Garcia parla dels reptes que s’han de plantejar durant els propers mesos centrant esforços en poder classificar-se per disputar l’Europeu d’Hongria. De fet el propi Guillem pujol és conscient que al tractar-se d’un any olímpic i ell no haver-se pogut classificar, té més opcions en competicions internacionals. Entre elles la Copa del Món que comença el proper mes de gener. La classificació per disputar l'Europeu se l'haurà de disputar a la prova que tindrà lloc a Eliat, a Israel.