Guillem Pujol (CNM) es prepara per un Europeu posposat

Un dels que també ha vist com s’aplaçava la seva competició important de la temporada és el nedador Guillem Pujol. Sense Jocs Olímpic el nedador del Centre tenia com a objectiu el campionat Europeu que s’havia de disputar a Budapest el mes de maig. Però la competició no es disputarà fins l’agost. De moment segueix entrenant-se a casa.

Entrenar-se a casa durant aquest confinament és molt complicat.

Però els esportistes amb els que hem parlat asseguren que l’important aquests dies no és mantenir es rutines i les intensitats que portaven fins ara, sinó mantenir la forma de cara a una possible reobertura de les competicions.

És el cas del nedador del Centre Natació Mataró Guillem Pujol. El de Lloret de Mar, confinat sense poder entrenar-se dins l’aigua, ja sap que els Europeus del mes de maig a Budapest han quedat suspesos i no es disputaran fins el proper mes d’agost. Tot i que aquesta data també està pendent de validació de cara a finals de maig principi de juny.

De fet Pujol, que ja es preparava per poder competir en aquest campionat, no va poder participar a la prova classificatòria d’Eliat,m degut a que Israel no va deixar entrar la comitiva espanyola, ni tampoc a d’altres federacions. Lluny d’amoinar-se i pensar en el futur, Pujol creu que el més important és no estar parat

Qui també es veu perjudicada per aquesta competició és la mataronina Berta Ferreras, que també hi havia de participar en natació artística.