Grummy torna al Quadis Mataró

El juny del 2017 el CN Mataró anunciava el fitxatge de German Yañez. L’argentí venia al Complex Esportiu Joan Serra per substituir el brasiler que marxava, Gustavo Guimares, qui després d’un any a sota les ordres de Beto Fernández feia les maletes per anar a Itàlia. Ara, dos anys més tard, tots dos jugadors coincidiran al recinte mataroní. 

Ahir el Quadis va fer oficial l’arribada de Grummy, el què suposa un reforç de luxe després de la bona impressió que ja va deixar quan va ser a la capital maresmenca. Aquest fitxatge es suma a les renovacions dels dos argentins, Ramiro Veich i German Yañez, un German que per tant coincidirà per primer cop amb Grummy. 

Aquesta és la primera alta coneguda, juntament amb la del retorn de Raul Loste, fins ara a les files del Granollers. El camí invers el farà Pitu Puig, que la temporada que ve jugarà a terres vallesanes. Tot plegat, en una configuració que apostarà una vegada més amb la gent de casa i que espera poder ser a Europa després de classificar-s’hi esportivament.

Informa: F.Andrés/ J.Monfort