Goufone patrocinarà el CN Mataró en els quarts de final de l’Eurolliga

Ahir el club anunciava el patrocini pels dos partits de la companyia Goufone, que s’uneix per aquesta eliminatòria al projecte del Centre Natació Mataró.

Foto del CN Mataró amb el representant de Goufone

El Centre Natació Mataró ja ultima detalls de cara al partit d’anada dels quarts de final de l’Eurolliga. Un duel que es treballa dins i fora l’aigua. Ahir el club anunciava el patrocini pels dos partits de la companyia Goufone, que s’uneix per aquesta eliminatòria al projecte del Centre Natació Mataró.

Des de la marxa de la Sirena que el primer equip femení del Centre Natació Mataró s’havia quedat orfe de patrocini.

Orfe fins aquesta eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga femenina de waterpolo. El doble duel davant l’UVSE de Budapest ha estat un reclam per l’empresa de telefonia, mòbil i fix i servei d’Internet, Goufone. Escoltem el president del Centre Natació Mataró, Joan Gros.

Costa molt trobar patrocinadors que s’impliquin que al mateix temps tinguin ells un avantatge d’aquest patrocini. Sinó la continuïtat del patrocini ve condicionada a aspectes externs. En el cas de Goufone, que s’estan expandint per la comarca, això els pot ajudar. A més l’àmbit se’n va més enllà de la zona de Mataró i el Maresme i arriba arreu de Catalunya i fins i tot l’estat.

Per aquets motiu l’equip passarà a incorporar el nom del patrocinador durant els dos partits de l’eliminatòria dient-se ; CN.Mataró-Goufone. L'empresa, amb seu a Gurb, està en creixement arreu del territori i en el seu pla de creixement hi ha la opció de poder arribar a acords amb equips de renom del territori que el permetin créixer publicitàriament. Albert Boix és un dels socis fundadors de Goufone.

Nosaltres som molt pròxims als usuaris. Per això volem arribar a acords amb clubs importants del territori per donar-nos a conèixer i arribar  també als seus associats”

Amb aquest acord Goufone també oferirà els seus productes i serveis als socis del Centre, amb preus especials. L’estrena serà aquest dissabte a les 7 del vespre al Sorrall en un duel que podreu seguir en directe pels diversos canals de Mataró Audiovisual.