Galia Dvorak també s'entrena a casa

La palista mataronina Galia Dvorak respira més tranquil·la després de saber que les competicions internacionals, entre elles els Jocs, s'han ajornat. I és que malgrat parlar d'una esportista de primer nivell, no disposa d'espai ni d'eines necessàries per mantenir el ritme d'entrenaments previ al confinament.

Quan es va decretar l'estat d'alarma, hi havia mataronins que encara no estaven als seus domicilis.
És el cas de la palista Galia Dvorak que va arribar el diumenge 15 de març, després de participar en una competició internacional a Oman.
Des de la seva arribada no ha pogut fer les sessions preparatòries com tocava, però també ha anat veient com les competicions s'anaven ajornant. En el cas del tenis taula, les competicions internacionals no tornaran fins ben entrat l'estiu, una bona notícia per la mataronina.

I és que aquests dies la palista de la capital del Maresme té molts problemes per poder-se entrenar com li agradaria. En un pis, amb poc material, va trampejant per mantenir la forma, i qualsevol ajuda és bona.

Medallista als Jocs del Mediterrani, i havent participat a 3 Jocs Olímpics, ara Galia Dvorak estava centrada a tornar a participar en una cita olímpica. De moment la data s'ha posposat i no sap si les proves de qualificació acabaran sent aquest any o el vinent. Dvorak, però, sap que el més important aquests dies és entrenar a casa i agraeix als professionals que aquests dies lluiten per salvar vides.

La palista recordem que des de fa diverses temporades està jugant la màxima divisió del tenis taula francès, amb el Grand Quevilly.