Galia Dvorak, protagonista del II Spain Masters

La mataronina ha participat de la competició celebrada en format bombolla sanitària a l'Hotel Riu, i també ha estat ponent del I Congrés Internacional de Tennis Taula

L'Hotel Riu de Madrid ha tornat a ser l'escenari d'una nova edició, en format bombolla sanitària, de l'Spain Masters amb la participació de la mataronina Galia Dvorak. Una prova que s'ha disputat en part, en format mixta; jugant palistes masculins contra palistes femenines. Un canvi de darrera hora produït pel positiu d'una de les jugadores que hi havia de participar i l'aïllament d'altres competidores que hi havien estat en contacte. Això va provocar que la palista mataronina, que sempre ha reivindicat poder barrejar esport femení amb masculí, pogués jugar la competició mixta.
Entre els partits que va jugar en una edició de l'Spain Masters, amb participants estatals, destacar el primer oficial contra Marc Duran. Un dels millors palistes catalans, amb el que ha jugat i entrenat molts cops, però mai de forma oficial. El partit va acabar amb derrota de la mataronina, però Dvorak va aconseguir, durant el campionat, guanyar a Daniel Berzosa, acabant penúltima del seu grup. De fet la victòria contra Berzosa va ser l'única aconseguida per una jugadora davant un jugador. La palista destaca el fet de poder ampliar la llista de rivals.
A part de ser notícia a la taula de joc, també ho ha estat en el marc del primer congrés internacional de Tennis Taula. Una trobada amb la participació de trenta dones que van poder conèixer la situació de l'esport femení en els diferents estaments del tennis taula estatal així com en altres esports, gràcies a les diferents ponències. Entre elles la que va anar a càrrec de la pròpia Galia Dvorak. La mataronina ho resumia així en el vídeo resum que ha fet la Federació.
A Madrid, a part de la competició mixta també va disputar la competició femenina, amb només 4 participants i perdent la final contra la també catalana Sofia Xuan Zhang per un ajustat 2 a 3.