Galia Dvorak i la selecció espanyola a una victòria dels Jocs

La palista mataronina Galia Dvorak, busca des d’ahir amb la selecció espanyola aconseguir un bitllet olímpic.

Ho fa a Portugal en un preolímpic mundial amb només 9 places en joc. Una fita difícil per una selecció que sobre el paper té la plaça 15 del rànquing Mundial.

La mataronina com dèiem va debutar ahir a la tarda i ho va fer amb la primera victòria contra Gran Bretanya per 3 a 0, sent peça clau en el triomf. Les britàniques, amb un rànquing inferior a les jugadores espanyoles, no van ser rival. Ara s’enfrontaran demà a Àustria, de rànquing millor que les jugadores espanyoles. Un triomf els hi donaria el bitllet olímpic. Tot i les dificultats la palista de la capital del Maresme explica que el sorteig ha estat prou benèvol amb les espanyoles.

La doble victòria en aquesta primera fase és la via ràpida per accedir al preolímpic. Però de perdre demà contra Àustria, a la selecció encara li quedaria una opció. Escoltem de nou la mataronina explicant aquesta segona via, on 8 equips batallaran per una plaça.

Galia Dvorak comença amb aquest preolímpic per equips un any on també aspira a jugar els Jocs a nivell individual o per parelles mixtes. Els de Tokio serien els quarts jocs per la mataronina.