Galia Dvorak està preparada pel repte de l'Europeu

ahir va començar a Alacant el campionat d’Europa de tennis taula. A l’esdeveniment que aplega als i les millors palistes del moment, també hi té presència la mataronina Galia Dvorak. (IN VIDEO)

Tot i que la competició va iniciar-se amb les fases de grup. La seva posició al rànquing mundial, on és la número 83, li permet estalviar-se aquesta primera fase de grups. Una fase que si que juguen la resta de competidores de la federació espanyola.

Per tant fins demà a primera hora de la tarda no farà el seu debut oficial a la competició individual. La mataronina també jugarà la competició de dobles i dobles mixtes.

Precisament amb Álvaro Robles són els caps de sèrie numero 3 de la competició, i aspiren a fer un bon campionat i qui sap si penjar-se una medalla.

De fet la intenció de la Galia és fer valer el seu bon rànquing individual i reafirmar una temporada on ha pujat al podi en els Jocs del Mediterrani o s’ha proclamat per sisena ocasió campiona d’Espanya, a més de fer un gran paper en parelles mixtes.

En aquest campionat hi participen més de 250 jugadors, masculins i femenins, de 44 països diferents.

Divendres la competició, que ha començat a disputar-se al pavelló Pitu Rochel, passarà a jugar-se al Centre de Tecnificació d’Alacant, coincidint amb la disputa de les darreres eliminatòries. Dissabte es disputaran les eliminatòries de quarts de final, mentre que diumenge es disputaran les semifinals pel matí i les finals de les 3 modalitats per la tarda.