Galia Dvorak compaginarà el Tramuntana Figueres amb l'Olympiacos

La palista mataronina preparada per una temporada on el Preolímpic i el Mundial per equips són prioritaris

La palista mataronina Galia Dvorak intenta tornar, de mica en mica, a la normalitat. Després de 7 anys a la lliga francesa, la considerada lliga més forta d'Europa, ara encara un nou repte. I és que aquesta setmana hem conegut el seu fitxatge per l'Olympiacos grec, que compaginarà amb la seva participació al Tramunta Figueres de la 2a divisió.

La temporada de la palista mataronina Galia Dvorak ja ha començat. Ho ha fet en la primera competició oficial, l'Spain Masters celebrat a Madrid i on la mataronina va caure en semifinals. Una temporada amb moltes novetats. La darrera l'hem conegut aquesta mateixa setmana, i és el seu fitxatge per l'Olympiacos grec. Aquest proper cap de setmana ja es desplaçarà fins a Grècia per conèixer el seu nou club i les seves noves companyes.

La mataronina explicava, al carnet esportiu d'aquest diumenge, que el nivell de la lliga és potser una mica més fluix. I aquest fitxatge l'ha de permetre estar també al 100x100 per la nova temporada amb el Tramuntana de Figueres. L'equip de la segona divisió espanyola amb qui jugarà aquesta temporada. Per primer cop en molts anys defensant un equip català.

Tota aquesta activitat de club en una temporada on és difícil posar-se objectius, per la poca claredat que hi ha en l'àmbit de competicions, la mataronina confia a poder jugar el preolímpic, el Mundial per equips que també donarà punts pel rànquing olímpic. Totes aquestes competicions es plantegen realitzar en el format bombolla, com el darrer campionat jugat a Madrid, al mateix hotel on dormien. Un format que, qui sap, si es podria repetir en els Jocs de Tòquio.