Fer-se fort fora de casa per complir amb els objectius

El Mataró Feimat acumula dues victòries seguides. De guanyar diumenge, sumaria la tercera i igualaria la segona millor ratxa de la temporada, just per darrere de les cinc seguides que va sumar a principis de curs. I just queden 5 partits per acabar la lliga. Els unionistes encara opten a tot però per això necessitaran treure el millor de si mateixos en una lliga exigent i un tram de temporada molt complicat.

Per superar-ho caldrà que tot l'equip estigui bé. Per Charly Giralt la profunditat de banqueta és clau, com ja va demostrar-se en el darrer encontre. Si el Feimat juga a la pista del Salou, el setè classificat, el Mataró Parc Boet, el novè, visita el vuitè, el Martorell. 

Un Boet que encara pot pujar més a la classificació.Té el Feimat a tres victòries amb cinc partits per davant. I mentrestant, la permanència és un fet virtual. És a cinc victòries de la promoció de descens, lloc que ocupa el Calvià. Així que, a manca de jugar contra els balears a l'últim partit de la temporada, els taronges només necessiten una victòria més, i una derrota del Calvià, per fer-se efectiva la continuïtat a la categoria. 

Abans de pensar en això, però, toca fer-ho amb el Martorell. En cas de victòries mataronines El Boet superaria el Martorell i es quedaria a un triomf del Salou, posant la mirada a la zona nobla de la categoria.