Fanta Gassama jugarà la Copa d'Àfrica sub18 amb el Senegal

La mataronina ja és a Dakar per preparar la cita, que es farà a Egipte

Per Fanta Gassama aquest 2020 serà molt especial. La vinculació entre el Femení Maresme i la Unió Esportiva Mataró la portava, a l’estiu, a passar a formar part de la primera plantilla unionista que tot just havia aconseguit plaça a la Lliga Femenina 2.

De passar a ser júnior a jugar a la segona màxima categoria del bàsquet estatal. I ara, de la LF2 a la Copa d’Àfrica. I és que la jugadora ja és amb les seves noves companyes defensant la selecció sub 18 del Senegal, que a Egipte buscaran la glòria internacional. Una sorpresa per una jugadora que havia format part de convocatòries de la base de la selecció espanyola. Així doncs, sense resposta d’uns i amb trucada dels altres, Gassama fa el pas amb el Senegal. Assegura no saber què li espera allà però que la proposta il·lusiona. A ella i a tota la seva família.

Tot plegat en una temporada complicada, alhora que il·lusionant, amb la Unió. De moment els resultats no estan arribant però les sensacions són bones. I el bloc es coneix. Ja va triomfar en infantil i cadet en campionats estatals i ara està disposat a fer el mateix al Palau. Tot porta temps. I temps és el que passarà fora de Mataró Gassama. Fins a mitjans de desembre  no tornarà a la capital maresmenca. Amb el Senegal, espera poder repetir l’èxit aconseguit ja l’any 2012 quan es va imposar a la Copa d’Àfrica disputada a Moçambic.