Europa ja espera l'Assolim CN Mataró

Aquest divendres disputa la primera ronda classificatòria a Paço d'Arcos

Últim entrenament de l'Assolim Centre Natació Mataró aquest dimecres migdia al complex esportiu Joan Serra. Última sessió abans de marxar aquest dijous cap a Paços de Ferreira, a Portugal, on jugarà la primera fase europea.

Ho farà en un grup de 5 equips, on l'objectiu de passar és assequible. Passen 3 de 5. Però on el repte és fer-ho com a primeres de grups. Tot i que la fase començarà aquest dijous, el debut mataroní serà divendres. En una doble jornada davant els altres dos aspirants a les dues primeres places.

Clara Cambray, jugadora Assolim CN Mataró Està clar que el primer partit contra el Vouliagmeni serà clau per aconseguir el primer lloc. Dels altres tres equips tenim menys referències.

I és que no val a badar. L'experiència de la temporada passada, ha de servir d'exemple i referència per no repetir errors. La temporada passada l'estrena amb derrota va provocar que l'equip acabés segon classificat i es veiés enquadrat en un grup més complicat a la següent ronda, on va acabar eliminat. Dani Ballart, però, explica que cal saber jugar aquestes eliminatòries.

Dani Ballart, entrenador Assolim CN Mataró El que no pots fer és perdre el nord. No tot és guanyar. Primer, identifiquem el dia que tenim i si les coses es torcen el que no podem fer és regalar algun gol per les ànsies de guanyar.

Aquesta temporada la competició europea, tindrà canvis. El primer és que no hi ha equips russos. Ja van quedar exclosos la temporada passada fruit del conflicte bèl·lic de Rússia amb Ucraïna.
Per altra banda, els equips eliminats tant a la primera fase com a la segona de la Champions, passaran a disputar l'Euro Cup Femenina. Cosa que ja no faran els equips eliminats a quarts de final de la Champions. Els 4 millors equips continuaran disputant-se el màxim títol europeu en una final a 4, amb seu encara per decidir.